12. – 15. Juli 2018

Vikedal Vertshus og rootsen i godt samarbeid!

Posted by on okt 9, 2017

 

Me er så glade for at Zydrunas frå Vikedal Vertshus har lyst til å vera med på eit samarbeid til neste år. Torsdagskvelden blir utvida med ein intimkonsert i vertshuset etter familiekvelden er over. Dette blir eit veldig fint bidrag til rootshelga, og ikkje minst blir det kjekt å få prøva ut ein ekstra musikkarena.

Meir informasjon om artist og opplegg kjem etter kvart.

Read More

Folkemusikk på programmet! Dublin Legends og Wolfstone !

Posted by on mai 3, 2015

Dublin Legends er tidlegare kjendt som The Dubliners. I 2012 feira dei utrulege 50 år som eit av Irsk folkemusikk sine alle største og mest suksessrike band. Dei har spelt i Vikedal tidlegare og publikum gjev uttrykk for at dei er ynskjer dei tilbake.

Eit anna band som også har spelt på festivalen tidlegare er det skotske bandet Wolfstone.
Dei spelar musikk frå Highlandtradisjonen kombinert med tradsjonelle songar frå folkemusikken. Bandet har gjeve ut heile 7 studioalbum. Bandets noverande besetning er utan tvil den beste til no og gjev oss ein spanande blanding av elektriske og akustiske intrument framført med ein fantastisk innlevelse. Dette er eit unikt band som me gler oss til å høyre i Vikedal til sommaren.

11187391_10152846788586463_2266685069688193745_o

Read More

Programmet er klart! Bertine Zetlitz først ut!

Posted by on apr 7, 2015

Vikedal Roots Music Festival er glade for å kunne meddele at årets program er klart. Vi kommer til å presentere spennede artister hver uke fremover. Aller først er vi glade for å kunne presentere plateaktuelle Bertine Zetlitz.

Bertine Zetlitz er en av Norges ledende pop artister. Gjennom over 10 år har hun levert hits som “Fate”, “Girl Like You”, og “Fake Your Beauty”. Hennes innovative stil både visuelt og som låtskriver har gitt henne utallige Spellemannpriser – og hyllest blant såvel kritikerer som publikum. Bertine blir ansett som elektro- pop pionér, og får gjennom sin opptreden publikum til å danse, – men også lytte til ballader som treffer deg midt I hjertet.

Etter 6 album på engelsk har Zetlitz nå laget det norskspråklige albumet «Tikamp» som denne uken har høstet svært gode kritikker. Det er et spennede samarbeid med Håkon Gebhart (Motorpsycho, HGH og Meg og kammeraten min) og selveste Prepple Houmb fra Dum Dum Boys er Bertines duettpartner på singelen «Sett at vi sier det sånn».

Mer info og bilder av Bertine Zetlitz finner du på www.bertinezetlitz.no

 

Bertine-Zetlitz-kopi

Read More

17 artister klare for «100 dagar» på Stord

Posted by on jan 4, 2015

100 Dagar på Stord er ei showcase og ein møtestad for artistar frå Sunnhordlandsregionen. Det er også eit møtepunkt for festivalar i Sunnhordland og regionen elles. 100 Dagar innheld også seminar og føredrag for festivalar, musikarar og næringsliv.

Vikedal Roots Music Festival er ein av festivalane som er på plass, blant annet for å plukke ut ein av artistane som skal på Rootsprogrammet !

ORBO2014

 

17 band frå Vestlandet klare for 100 Dagar, 20.-21. februar 2015 (Stad: Arena og den Blå time, Stord)

Etter enorm pågang frå artistar frå heile Vestlandet er 100 Dagar stolt av å presentere eit variert og spennande musikkprogram for Musikkbransjetreffet 100 Dagar i 2015, og stadfestar med dette sin posisjon som ein attraktiv nettverksarena for festivalar og musikarar frå Vestlandet. 100 Dagar er ein arena der musikarar får høve til å spele for, og ha direkte møte med beslutningstakande festivalleiarar frå Vestlandet. Dei siste åra har 100 Dagar gjeve mellom 8-14 festivaljobbar for ulike band. Dei aller fleste artistane er valt ut, men framleis vil det kunne dukke opp eit par artistar til.

Read More