13. – 16. Juli 2017

Program 2017

Festivalen er 13. – 16. juli 2017.

Les årets programhefte ved å klikke her.

 

Torsdag 13. Juli:

Programoversikt:

Artistar fredag 14. juli
Tom Roger Aadland
Som de sikkert kjenner godt til. Albumet hans «Blondt i blondt» der han oversett Bob Dylan si plate frå engelsk til nynorsk blei før jul kåra til årets album av Norsk på Norsk på P1.

Gaffoot
Ein duo basert i Bergen som spelar både på gitar, munnspel, tamburin og vaskebrett, og som heilt garantert kjem til å dra opp stemninga før Hellbillies går på scena fredag kveld.

Hellbillies

Susie and the Spuds:
Er sikkert mange som hugsar dei frå 2015 då dei spelte som changeoverband og skapte god stemning blant swingdansarane i Vikedal.

Belfast Lads:
Belfast Lads består av fire erfarne musikarar frå både Noreg, Irland og Romania, og avsluttar fredagskvelden med deilig irsk folkerock.

 

 

Artistar laurdag 15. juli

Sassy Kraimspri:
Vann årets Vestlandssatsing på Stordfest. Held til vanleg til i Stavanger og er gjerne i ein noko hardare sjanger enn rootspublikummet er vant med, og blir ein pangstart på laurdagsdagen for dei som er slitne etter fredagen!

Strengeplukk:
Ei bluegrass/folkegruppe lokalisert i Stavanger, som består av fem karar som med gitar, fele, bass, mandolin, banjo og ikkje minst trestemt kauking.

Hilde Selvikvåg
Kjem i år med fullt band. Frå Bryne, og blei nominert til Spellemannsprisen i visekategorien med hennar debutalbum «Slepp meg fri».

Silya and the Sailors
Har med seg sine 10 seilarar, som kjem frå både Noreg og USA.

The Shee:
Består av seks utruleg dyktige musikarar frå ulike stader i Storbritannia. Sjangeren er folkemusikk, og dei er rootsen si store utanlandssatsing i år.

Bohem
Bohem, ein rocketrio basert i Stavanger, avsluttar laurdagkvelden i år.
Kyrkjekonsert: Trygve Skaug
Låtskrivar, poet og artist. Stod blant anna bak Maria Mena sin norske versjon av hennar eigen song «Home for Christmas».