Båthavn

Vikedal Båthamn har 200 meter gjestebrygge og servicebygg  med toaletter, dusj og vaskemaskin.  Straumuttak til båtar, samt trådløst nettverk.

http://www.vikedal-baathavn.no/

 

Festivalgjester som kommer med båt må løse festivalbillett ved adkomst båthavna. Samtlige personer ombord i båten må kjøpe billett.
Båtplassen er inkludert i billettprisen.

Kommer du med båt torsdag/fredag er billettpris pr person i båten kr. 950, som gir festivalpass.
Kommer du fra lørdag morgen er billettpris pr person i båten kr. 650, som gir lørdagspass.

 

Luftfoto mindre

 

Velkommen til Vikedal Båthavn

Vikedal  Båthavn ligger innerst i Osavika ved siden av utløpet til Vikedals elva. Når du kommer inn i havnen , ligger gjestebryggen rett frem.
Vi har et nytt og topp moderne servicebygg med toalett, dusj og vaskerom.

Betaling; kontanoppgjør i betalingskasse på vegg i servicebygget. I høysesongen vil det i perioder være havnevert som krever inn betaling.

  • Det er tilgang til strøm og vann ved alle brygger.
  • Offentlig barnevennlig badestrand ved siden av havna.
  • Det er ca 200 meter  inn til sentrum. Her er det to daglegvarebutikker, post i butikk, medisinutsalg, minibank og gatekjøkken.
  • Vikedal kan også by på fiske i fjellvann og elv. Det kan anbefales med sykkelturer opp Vikedalsdalen, med elva som svinger seg  nedover den fine dalen. Her vil de også finne Vikedal Motorbane, Låkafossen med sitt karakteristiske låk, og øverst oppe Fjellgardsvatnet som Vikedalselva renn fra. Vegen fra havna til enden av dalen er 16 km lang, og ender opp på Roaldkvam.