3 nye artister til programmet!

jani

JAA9 & ONKLP
Jaa9 & OnklP stammer fra det Lillehammer-baserte rapkollektivet Dirty Oppland, og har bl.a kjempehitene “Kjendisparty”, “Glir forbi” og “Partysvenske” på samvittigheten. Nytt album er like rundt hjørnet, og singelen “Alt på stell” har tung rotasjon på radio om dagen.
Høsten 2014 fikk OnklP en monsterhit med singelen “Styggen på Ryggen” med OnklP & De Fjerne Slektningene og han gjorde seg også svært positivt bemerket i TV”-programmet “Hver gang vi møtes” vinteren 2015.

TOVE BØYGARD
Høsten 2013, slapp Bøygard det Spellemannsnominerte albumet «Blågras på Skrindo» og dro på utsolgt turné sammen med Jonas Fjeld & Chatham County Line.
2014 har Tove Bøygard brukt til å skrive nye låter for sitt kommende soloalbum, og i disse dager slipper hun første singel «Ta meg med».

HILDE SELVIKVÅG
Tidlegere i år debuterte Hilde Selvikvåg med albumet “Slepp meg fri” på klingende jærdialekt. Produsert av Vamp-medlem Odin Staveland. Albumet har fått strålende mottakelse med bl.a. terningkast fem fra “Under lupen”-redaksjonen i NRK-programmet “Norsk på norsk”, og har også fått mye radiospilling.
Hilde er svært aktiv om dagen med mange konserter, nitime-opptreden etc.