Programmet er klart! Bertine Zetlitz først ut!

Vikedal Roots Music Festival er glade for å kunne meddele at årets program er klart. Vi kommer til å presentere spennede artister hver uke fremover. Aller først er vi glade for å kunne presentere plateaktuelle Bertine Zetlitz.

Bertine Zetlitz er en av Norges ledende pop artister. Gjennom over 10 år har hun levert hits som “Fate”, “Girl Like You”, og “Fake Your Beauty”. Hennes innovative stil både visuelt og som låtskriver har gitt henne utallige Spellemannpriser – og hyllest blant såvel kritikerer som publikum. Bertine blir ansett som elektro- pop pionér, og får gjennom sin opptreden publikum til å danse, – men også lytte til ballader som treffer deg midt I hjertet.

Etter 6 album på engelsk har Zetlitz nå laget det norskspråklige albumet «Tikamp» som denne uken har høstet svært gode kritikker. Det er et spennede samarbeid med Håkon Gebhart (Motorpsycho, HGH og Meg og kammeraten min) og selveste Prepple Houmb fra Dum Dum Boys er Bertines duettpartner på singelen «Sett at vi sier det sånn».

Mer info og bilder av Bertine Zetlitz finner du på www.bertinezetlitz.no

 

Bertine-Zetlitz-kopi