Bilde av to frivillige

Vil du være med å lage Vestlandets beste Rootsfestival?

Har du noen timer til overs i sommer som du kunne tenkt deg å bruke på festival?

Vi trenger all den hjelp vi kan få for å lage den beste utgaven av festivalen noensinne. Som frivillig på Rootsen får man mulighet til å være en av de som jobber i bakgrunnen og bidrar til at festivalen når nye høyder.

Hvert år har vi mange engasjerte frivillige som bidrar til Rootsen, og det ville ikke vært mulig å arrangere festivalen uten dere. Frivillige bidrar med oppgaver som opprigg av infrastruktur, drift av barer, vakthold på området, artistpleie, sekretariat, backstage, kjøkken og mer.

Som frivillig arbeider du minimum 8 timer innenfor ditt tildelte arbeidsområde. Som takk for hjelpen får du en billett til festivalen, slik at du kan ta del i festivalopplevelsen som publikum når du ikke er på jobb. I tillegg får du selvsagt mat når du jobber, samt en fin opplevelse hvor du møter engasjerte og festivalglade mennesker. Å jobbe som frivillig er en god erfaring å ta med seg videre og det gir et godt innsyn i hvordan festivalmaskineriet går rundt..

For en vakt på 8t får du i et dagspass (gjelder HELE dagen), og for 16t (fordelt på en vakt eller to mindre vakter) får du et helt festivalpass. Vaktene våre kan arbeide før festivalen, under festivalen eller etter festivalen.

Klikk på skjema her

  • Hvilken dag/tid ønsker du å jobbe?
  • Hvor lenge ønsker du å jobbe? (8 t er standardvakt)
  • Hvilket område vil du bidra på?

8 timers vakt gir deg 1 gratis heldagsbillett, og 16 timers vakt gir deg gratis festivalpass. Du betaler et mellomlegg dersom du jobber mindre og ønsker å kjøpe for mer enn du får betalt.